AD Squash er en teknik, du kan bruge, når du ønsker at løse indre “konflikter” for dig selv eller andre. I AD Squash starter du med at finde fordelene ved en indre “konflikt” som f.eks.: “Skal jeg leve efter mine værdier eller ej?”. Herefter finder du ulemperne ved det samme emne. Derefter kombi-nerer du fordelene med ulemperne ved at stille spørgsmål, der forudsætter, at du både kan opnå fordelene og ulemperne ved f.eks. at leve efter sine værdier.

Øvelse

  1. Lav et billede af de to modstridende ideer / dele, og læg en i hver hånd. Opret et mentalt billede for hver. Mærk vægten af ​​hvert billede i hver hånd.
  2. Hvad er den positive hensigt med hvert element i konflikten? Hvad laver de for dig, fx får dig til at føle dig afslappet / produktiv, tjene flere penge / nyde tid med venner? Opret et billede til hver af de positive intentioner, og erstat de eksisterende billeder i dine hænder med disse billeder. Føl igen vægten eller letheden af ​​disse billeder i dine hænder.
  3. Opret nu et tredje billede, der kombinerer de gode to intentioner med de to andre billeder, og forestil dig, at det svæver over dine to hænder.
  4. Lad dine to hænder nu gå sammen og flette (squash) de to billeder i dine hænder til dette tredje billede.
  5. Når du føler dig klar til at foretage en ændring, skal du bringe dine to hænder mod dit bryst og absorbere det tredje billede i din krop.
  6. Lad den nyttige ændring ske på nøjagtigt den rigtige måde for dig. Når du fuldt ud har bemærket denne ændring, skal du vende tilbage til fuld bevidsthed, klar til at nyde resten af ​​din dag.