Hos Family First kan du få kriserådgivning eller blot en at tale med. Her kan du få en snak om det, der rører sig i dit liv – vi tager os god tid, støtter, lytter og vejleder. Du kan henvende dig med vidt forskellige problemstillinger, så som sorg, familieproblemer, mistrivsel, omsorgssvigt, misbrug, sygdomsrelaterede problemer eller problemer som pårørende.

Ingen problemer er for små, og det er dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om. Du er anonym, og vi har tavshedspligt.

Ensomhed, angst og familieproblemer er nogle af de ting, der får folk til at kontakte os. Når du henvender dig personligt eller ringer herind, tager vi os god tid til at tale med dig. Vi dømmer ikke, men lytter, støtter og vejleder.

Samtalerne er uforpligtende og uformelle og det er bedre at ringe en gang for meget end en gang for lidt. Vi tager udgangspunkt i det, du har lyst til at tale om. Henvender du dig personligt, foregår samtalerne under fire øjne – i fred og ro over en kop kaffe eller te.

Ingen tidsbestilling
Du skal ikke bestille tid – bare ring til os eller kom herind. Vi er altid to eller tre frivillige på vagt hele ugen, året rundt.

Vi har kendskab…
til sociallovgivningens rammer, og vi har en solid viden om de forskellige hjælpeforanstaltninger. Derfor har vi gode muligheder for at henvise dig til de instanser, hvor du kan få yderligere hjælp.

Family First er for alle uanset køn, alder og socialt tilhørsforhold – dog er vi hverken en social café eller en varmestue. Det, vi tilbyder, er blandt andet en samtale under fire øjne med et omsorgsfuldt menneske, der har tid og overskud til at lytte og snakke.

Vi har indrettet vore samtalerum med masser af planter og billeder på væggene, og med møbler der indbyder til en afslappet stemning. Når du kommer herind, bliver du mødt af en ansat eller en frivillig, der viser dig op i et af vores to samtalerum. Det er her, samtalerne foregår, i fred og ro over en kop kaffe eller the.