Referencer

Family First

reference

“Selv om vi var en “broget” lille flok, med meget forskellige forudsætninger og grunde (ældre og unge mænd og kvinder) så var det fantastisk, at føle sig “forstået”, både af med andre pårørende og af “terapeuten”, der alle selv havde erfaringer fra deres eget liv. Det var en lettelse at vide, at jeg ikke var alene. Jeg fik og energi samt gode “værktøjer” med derfra, som jeg kunne “arbejde” videre med.”

“Liv har vokset op med en far som var misbruger. Nu holder hun foredrag om sit liv og opvækst”

“Jeg er glad for at kunne komme i ungegruppe hos Family First og være sammen med andre unge. Her kan jeg dele mine tanker, følelser og oplevelser med andre i samme båd som mig, der måske har nogle af de samme udfordringer. Jeg kunne godt ønske sig, at der var nogle forældre som havde set mere bort fra egne behov, samt at nogle voksne eller lærere havde blandet sig.”

“Vores mor drikker alkohol og er somme tider helt bevidstløs. Men så passer jeg min lillesøster, laver mad og gør rent”

“Jeg er snart 15 år og jeg har en lillesøster. Min mor drikker alkohol og der har vi det rigtig dårligt med. Vores far prøver at få os hjem til sig, men det er åbenbart ikke muligt. Vi er bange for mor når hun er beruset og finder på de mest mærkelige ting. Vi er også bange for at hun vil dø, fordi hun er ofte helt bevidstløs. Men så laver jeg mad og gør rent herhjemme”.

Family First

Børn i ungegruppen