Auditiv digitale mennesker kendetegnes ved at have meget indre dialog (med sig selv), benytter sig af det auditive digitale repræsentationssystem. Uanset om denne dialog foregår inde i dem selv, eller om de taler højt med sig selv.

Kendetegn for Auditiv digitale mennesker

De foretrækker at tænke og huske i logik og ord. Og ofte bruger de vendinger som; ‘Det giver mening’, ‘Hvad mener du’, ‘Forstår du hvad jeg siger?’. De er meget logisk tænkende og fokuserer på hvad der giver mening og struktur. De forventer at få klar besked uden udenomssnak. Beskeder skal være:

  • Logisk
  • Struktureret
  • Tydelig
  • Klar
  • Konkret
  • Forklaring

Det menes at auditiv digitale mennesker er et resultat af den digitale tidsalder vi lever i. Det betyder at de bedst kan arbejde ud fra en handplan i punktform, trin-for-trin hvor alting er konkret. Endvidere kommer de let ud af fokus når de bliver forstyrret. Endvidere er de meget dygtige såfremt ting er struktureret og giver logisk mening. De er typisk meget dygtige til at håndtere data, information og holde styr på alt struktur.

Auditiv digitale mennesker er dygtige

De har selv utrolig nemt ved at snakke og gøre sig forståelige. De er utrolig dygtige til at holde foredrag og gøre sig forståelige – tilbage i skolen er de ofte dygtige, men kan have det svært socialt. De har ofte svært ved at forstå andres repræsentationssystemer hvis andre ikke forklarer sig tydeligt. De falder ofte kun for noget, hvis det giver logisk mening og det skal passe ind i deres liv. De har en håndskrift som ofte er let forståelig samt struktureret.

Auditiv Digital repræsentationssystem

De taler ofte professionelt i private sammenhænge og afskyr kinæstetiske handlinger som knus og kram. Alting foregår korrekt og de taler enormt struktureret og uden fejl. Det auditiv digitale repræsentationssystem er meget skeptisk over for andre repræsentationssystemer. De lever ofte minimalistisk med renhed og orden i tingene. Altid skal ære simpel, funktionelt og struktureret.

  • De er utrolig dygtige til datahåndtering og til alt der indebærer struktur og system.
  • De opfanger nemt sætninger, der ikke giver mening og som er udtalt forkert.
  • De taler meget med sig selv og har en virkelig aktiv indre dialog.

Deres øjenretning er ned mod deres egen venstre.