Events for pårørende og familier

Family First

Rådgivnin

oversigt 2019

 

Events 2019

Hot Yoga

Family First tilbyder hold for enhver smag, uanset om du er øvet eller nybegynder. Oplev en anerkendende relation til din krop med fokus på åndedrættet. Du vil blive støttet til at slippe hverdagens stress og jag med en ny ro og balance i livet

Workshop

Mandag d. 14. okt. kl. 19:00
With Jette Andersen

Alkoholisme i familien

Mange stiller sig nok spørgsmålet; ‘Hvorfor bliver man misbruger’ og hvilke mekanisker i mennesket gør at man udvikler en afhængighed. Vores samfund snakker meget lidt om problemet, for svært at være misbruger af alkohol og stoffer.

Foredrag

Fredag d. 25. okt. kl. 19:30
With Ejnar Thomsen

At være pårørende

Vi er alle pårørende i et eller andet omfang. Pårørende til en misbruger stiller krav, som kan ende med et live som medmisbruger. Hvad støtter den støttende? Dialog med en misbruger – Hvordan? Den ‘farlige’ samtale? er nogle af de spørgsmål som besvares.

Foredrag

Fredag d. 25. okt. kl. 19:30
With Vivi Petersen

Mindfulness

Mindfulness begyder at være opmærksom på en særlig måde; ‘At være bevidst i nuet uden at drømme’. Noget af det bedste som du kan gøre for dig selv og andre er at være tilstede i nuet. Denne workshop lærer dig simple mindfulness teknikker.

Workshop

Lørdag d. 16. nov. kl. 18:30
With Elver Jacobsen

Stress Reliever

Hvad er stress? Stress regnes ikke for at være en sygdom eller diagnose. Alligevel kan stress påvirke så meget, at man bliver syg af det. Vi får et indblik i symptomer på overbelastning og hvordan man kan få aflastning, hvilke og rekreation på banen.

Temadag

Søndag d. 01. Dec. kl. 19:00
Med Søren Wilhelmsen

Family First Events 2019

Events hos Famly First

Hos Familie First arbejder vi seriøst og professionelt med formidling af events af forskellige slags, herunder foredrag. Alle foredrag er gratis hvad enten der er tale som kendte eller mindre kendte foredragsholdere. Ved alle foredrag er der kaffe og kage samt mulighed for at hygge. Såfremt du er interesseret i et spændende foredrag om familie, misbrug, sårbare unde og andet? Så har du mulighed for at booke et 2 – 3 timers foredrag med en inspirerende taler. Vore foredrag er tilrettelagt for bla. foreninger, private, aftenskoler, ledergrupper og gå-hjem-møder.

Alle foredrag er gratis og vi har altid fornøjelsen at præsenterer dygtige og inspirerende foredragsholdere.