Behandling af alkoholisme og afvænning

Vi leverer verdensklasse misbrugsbehandling for alkoholisme og samtidig forekommende psykiske lidelser.

Alkoholbehandling og terapi

Vores unikke terapeutiske tilgang og ekspertpersonale sikrer, at du eller din elskede får den behandling og support, der er nødvendig for varig forandring. Vores evidensbaserede alkoholafhængighedsbehandling, herunder medicinsk overvåget afgiftning, beboelsespleje og individuel og gruppeterapi, tilbyder den nødvendige intensitet og varighed for at gå ud over øjeblikkelig bedring for at hjælpe vores kunder med at opnå større uafhængighed. 

Misbrugsbehandling

Misbrugsbehandlingbehandling er vigtig for alle, der kæmper for alvorligt at tage fat på deres drikkeadfærd. Det er vigtigt for dem med moderat til svær alkoholforstyrrelse. Vi inkluderer vores boligbehandling individuel terapi, gourmetmåltider, holistisk terapi, social støtte, planlægning for fremtiden og efterbehandling. Hvor det er hensigtsmæssigt, kan der gives mere intensiv medicinsk behandling, herunder medicinsk overvåget afrusning.

Alkoholmisbrug

At komme ind på afvænning for alkoholmisbrug er et stort skridt. Misbrugsbehandling har hjulpet mange mennesker til at lære at ændre deres adfærd og udvikle en sundere livsstil, der udelukker alkohol.

Lær om alkoholbehandling

Under dit ophold hos os får du en tilpasset behandlingsplan, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Dette inkluderer omfattende tjenester til psykiske lidelser, der kan komplicere eller understøtte din alkoholafhængighed.

Under dit ophold hos os kan du udelukkende fokusere på at komme dig og nå disse mål:

  • En sikker og vellykket afrusning
  • Reduktion og eliminering af abstinenssymptomer
  • At lære de nødvendige færdigheder og værktøjer til at forhindre fremtidige tilbagefald
  • Løsning af alle mentale sundhedsmæssige tilstande for at reducere deres indflydelse
  • Genvinde kontrollen over dit liv

Når du forpligter dig til din bedring, er det meget mere sandsynligt, at du får succes. Vores team hjælper dig eller din elskede med at nå disse mål og leve et sundere og mere tilfredsstillende liv.

Effektive behandlinger af sammenfaldende lidelser med alkoholafhængighed

Samtidige lidelser

Når klienter først går igennem vores døre, er mange undertiden uvidende om, at de måske har ubehandlede psykiske problemer, der kan bidrage til deres kamp med alkoholisme. Behandling af symptomerne på alkoholafhængighed alene fører muligvis ikke til varig bedring, hvis den sammenfaldende lidelse forbliver udiagnosticeret og ubehandlet.

Vores tilgang giver den mest nøjagtige diagnose mulig, hvilket gør det muligt for vores team at tilpasse en effektiv plan for stofmisbrugsbehandling, der passer til dine unikke behov og mål, hvilket giver en vej til et mere autentisk, produktivt og sundt liv.

Nøjagtig diagnose

Fra din indledende psykiatriske evaluering til din individualiserede neuropsykologiske test arbejder vi for at udvikle den mest nøjagtige diagnostiske profil. Afhængigt af den enkelte klients afgiftning kan det tage flere uger at identificere underliggende samproblemer.

Evidensbaserede behandlingsmetoder

Terapi og rådgivning med uddannede afhængighedsspecialister vil udgøre kernen i dit alkoholinddrivelsesprogram. Vi bruger evidensbaserede modaliteter i vores programmer til afhængighed af beboelsesafhængighed, herunder dialektisk adfærdsterapi (DBT) færdigheder, kognitiv adfærdsterapi (CBT), Somatisk oplevelse (SE) og Øjenbevægelsessensibilisering og genoparbejdning (EMDR) (hvor det er relevant).

Holistiske og erfaringsmæssige terapier

Terapier, der bruges til at supplere afhængighedsrådgivning, kan omfatte kunstterapi, musikterapi, oplevelsesbehandling eller hesteassisteret terapi. Efterhånden som afvænning skrider frem, kan du blive undervist mere om ernæring, blive behandlet for eventuelle kroniske sundhedsproblemer som diabetes, få behandling for psykiske sygdomme, der kan bidrage til eller sammen med din drik, og øve åndelige og stressreducerende aktiviteter som meditation eller yoga.

Misbrugsbehandling

Vi er specialiserede i behandling af alkoholisme og samtidig forekommende psykiatriske lidelser. Vi tilbyder sikker, medfølende pleje i rolige boligmiljøer. I denne fredelige atmosfære kan klienter fokusere på deres behandling og afvænning fra alkoholafhængighed uden bekymringer fra eksternt pres og stressfaktorer.

Omfattende neuropsykologisk testning og vurdering

Vi diagnosticerer og behandler korrekt en lang række sygdomme og lidelser, der kan bidrage til din eller din elskedes alkoholafhængighed.

Klinisk personale i verdensklasse

Vores ekspertkliniske team leverer individuel behandling ved hjælp af dokumenterede evidensbaserede behandlingsmetoder til behandling af alkoholafhængighed.

Individualiserede behandlingsplaner

Efter vores grundige neuropsykologiske og psykologiske test og vurderinger opretter vi en virkelig individualiseret behandlingsplan, der indeholder effektive strategier til at overvinde de hårdeste hindringer for bedring.

Hvordan man hjælper en elsket med at få behandling for alkoholisme

Personen med alkoholproblemet skal tage det endelige ansvar for deres skæbne. Ingen kan gøre det hårde arbejde med at komme sig for dem.

Men du kan have indflydelse. Din støtte og opmuntring kan være det, der endelig overbeviser dem om at søge hjælp til deres kamp med alkoholmisbrug. Din kærlighed og optimisme kan overtale dem til, at forandring virkelig er mulig.

Afhængighed er ikke et valg eller et tegn på svaghed. Det er en tilstand i hjernen, der reagerer på målrettet behandling. Når din elskede går ind i et alkoholbehandlingsanlæg, har de endelig en chance for at være fri for de svækkende virkninger af afhængighed.

Hvis du kontakter os for en konsultation, kan vi tilbyde yderligere råd om, hvordan du får din elskede til at acceptere din hjælp og acceptere at komme ind i afvænning. Vær sikker på at dit fortsatte engagement vil være en positiv faktor, der vil øge deres odds for bedring. Alkoholbehandlingen hos os er omhyggeligt udformet til at levere den perfekte kombination af evidensbaserede og personaliserede sundhedsydelser plus yderligere terapi og andre indgreb for eventuelle sammenfaldende mentale sundhedsmæssige forhold, der måtte være til stede.

Uanset hvor længe dit familiemedlem eller din nære ven har misbrugt alkohol, er der altid håb. Behandling fungerer for dem, der er motiverede til at blive bedre, og for dem, hvis kære er parate, villige og ivrige efter at deltage i afvænningsprocessen.

Varig forandring for et bedre liv

Et af de vigtigste mål for alkoholbehandlingsprogrammet hos os er at forberede klienter til livet efter boligpleje. Når klienter forlader behandlingen, skal de stå over for mange distraktioner, fristelser og udløsere, mens de prøver at være ædru. Vi lærer klienter mange ting, der kan hjælpe dem senere, såsom udløsningsundgåelse, forebyggelse af tilbagefald, sunde håndteringsstrategier og stressaflastningsteknikker.

At få hjælp til alkoholisme er en stor beslutning. Men det er et vigtigt og potentielt livsforvandlende skridt for enhver, der har forsøgt at klare drikke alene og mislykkedes. Vi er bemandet med omsorgsfulde fagfolk med erfaring med at hjælpe folk med at foretage langsigtede ændringer i deres adfærd.