Støt os

Family First hjælper pårørende

About US

Hjælp sårbare pårørende til et bedre liv

Pårørende har det svært når en af deres kære har et misbrug. Misbrug koster årligt samfundet 15 mia. kroner, påvirker ca. 130.000 børn og unge. Misbrug af alkohol- og stoffer har fatale konsekvenser for misbrugeren, men så sandelig også for de de glemte pårørende. Family First er en forening som bygger på konceptet: ‘Pårørende hjælper pårørende’.

Du kan enten støtte Family First med engangsdonation eller med et månedligt beløb. Vi sætter stor pris på begge dele. For hver krone, du giver går hele 95 øre til arbejdet med sårbare pårørende og børn til alkoholikere og stofmisbrugere.

Foreningens arbejde finansieres gennem private bidragsydere, virksomhedsdonationer og fonde. Vi bygger på et non-profit grundlag, og derfor er tilskud til foreningen en betingelse for vores arbejde og videreudvikling.

Det koster kr. 1.000 eksl. moms om året at være firmamedlem. Som virksomhed har I mulighed for at få jeres logo eksponeret på vore side, hvilket har en rigtig god SEO værdi.

Du kan blive støttemedlem som privatperson, hvilket koster kr. 150,-. Derudover søger vi frivillige pårørende til at indgå i vores team.

Bliv frivillig og få kompetencer

Family First søger frivillige pårørende til at indgå i vores team. Vi er altid på udkig efter engagerede ildsjæle, som har lyst og mulighed for at gøre en indsats for andre pårørende. De frivillige har ofte en psykologisk-, social-, pædagogisk – eller sundhedsfaglig uddannelse, men alle er velkommen til at blive frivillig. Studerende som ønsker 2 – 3 timers frivillig arbejde et pargange om måneden er meget velkomne.

Såfremt du har lyst til at blive frivillig Family First, så er du velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktoplysninger nederst på siden.

Hvis du skriver, så fortæl kort, hvem du er, og hvorfor du gerne vil være frivillig. Så kontakter vi dig og inviterer dig til en samtale, hvor vi sammen taler videre om dine erfaringer og dine ønsker om arbejdet hos Family First, og om hvordan du kan blive involveret i huset.

Giv et bidrag og gør en forskel

Når du giver et bidrag, gør du en vigtig forskel. Du støtter sårbare pårørende til misbrugere, og du hjælper familier og børn til et værdigt liv på trods af en eller begge forældres misbrug

Store Københavevej 921, 2100 Kbh Ø

912596123