Walk’n Talk

Family First – Walk’n Talk – Samtaler i det fri

Samtaleca

Family First

Samtaler, coaching og terapi

Fremfor at sidde i et terapeutisk rum og få forløst dine tunge byrder, så er en gåtur et glimrende alternativ. Alle de største tanker er kommet under en gåtur (Friedrich Nietzsche). Jeg har gået mig mine tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung at man ikke bare kan gå fra den (Kirkegaard). Fordelen ved bevægelse i fri luft er, at den kreative del af hjernen bliver boostet, hvilket er en kæmpe ressource til at få et givet problem løst. Ved at vandre, svarer det til at din hjerne får et ekstra gear og derfor er effekten stor.

Når vi går og bevæger os, så producerer hjernens belønnings-center “lykkehormon”, hvilket fortsætter efter du har gået i naturen. Effekten af at gå en tur kan være så kraftig, at man kan blive afhængig. Walk’n talk i mere end 20 minutter øger de kognitive funktioner i hjernen temmelig meget.

Fremfor at sidde i et terapeutisk rum og få forløst dine tunge byrder, så er en gåtur et glimrende alternativ. Alle de største tanker er kommet under en gåtur (Friedrich Nietzsche). Jeg har gået mig mine tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung at man ikke bare kan gå fra den (Kirkegaard). Fordelen ved bevægelse i fri luft er, at den kreative del af hjernen bliver boostet, hvilket er en kæmpe ressource til at få et givet problem løst. Ved at vandre, svarer det til at din hjerne får et ekstra gear og derfor er effekten stor.   Når vi går og bevæger os, så producerer hjernens belønningscenter "lykkehormon", hvilket fortsætter efter du har gået i naturen. Effekten af at gå en tur kan være så kraftig, at man kan blive afhængig. Walk'n talk i mere end 20 minutter øger de kognitive funktioner i hjernen temmelig meget.

Sådan hjælper vi dig

Walk n'talk

Integer posuere erat a ante venenatis dapib estibulum id ligula porta felis euismod semper ipsum dolor amet

LÆS MERE

Pårørendesamtale

Dygtige frivillige pårørendehjælpere sidder klar ved telefonen. Har du behov for en at tale med så ring. Samtalen er gratis

LÆS MERE

Strikkecafé

Strik dig fra risikoen for depression, angst og smerte. Du behøver ikke at kunne strikke, vi hjælpes ad

LÆS MERE

Samtaler i det fri

Walk’n Talk 

Samtalec

ÅBEN RÅDGIVNING

Gratis og anonym
Åben hver dag kl. 10 – 22

LIVLINE

Udkørende pårørende hjælp
Åben 24 timer i døgnet

b

SMS

Gratis og nem dialog – her og nu
Åben 24 timer i døgnet

TLF

SKRIV

Skriv en mail og få lynhurtig svar
Åben 24 timer i døgnet